Lease fietsen

Lease fietsen

Een nieuwe fiets, verzekering en onderhoud in een vast maandbedrag voor onbezorgd rijplezier! Een (elektrische) fiets in één keer afrekenen, is een flinke uitgave. Het leasen van een fiets biedt dan uitkomst. In samenwerking met Fietslease Holland hebben wij twee mogelijkheden voor het leasen van een fiets, privé en zakelijk leasen.

Zoals Fietslease Holland zegt: ‘Elke fiets die u kunt kopen, kunt u ook bij ons leasen’.

Privé leasen

Wanneer u kiest voor privé leasen, betaalt u als particulier een vast maandbedrag om de (elektrische) fiets te gebruiken. Aan het eind van de leaseperiode levert u de leasefiets weer bij ons in. Het is eventueel mogelijk om ervoor te kiezen de fiets over te nemen tegen de restwaarde die we tegen die tijd vaststellen.

Zakelijk leasen

Wanneer u kiest voor zakelijk leasen, betaalt uw werkgever een vast maandbedrag om u de (elektrische) fiets te laten gebruiken of worden de leasekosten verdeeld tussen u en uw werkgever. Tegen een vast bedrag per maand (7% bijtelling) mag u ook op privégebied onbeperkt gebruik maken van de leasefiets.

Zakelijk leasen bevat twee opties, financial lease en operational lease:

  • Financial lease: bij de optie financial lease bent u de eigenaar van de (elektrische) fiets tijdens de leaseperiode. Dit betekent dat u zelf zaken als verzekering, onderhoud en reparatie moet regelen.
  • Operational lease: bij de optie operational lease bent u of uw werkgever geen eigenaar van de (elektrische) fiets tijdens de leaseperiode, maar de leasemaatschappij. Dit betekent dat zaken als verzekering, onderhoud en reparatie voor u of uw werkgever geregeld worden.

 

Contact

Tweewielercentrum Steenbergen
Kruispoort 5
4651 AL Steenbergen

0167 563 212
info@2wielercentrumsteenbergen.nl

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30u
Woensdag: 09:00 – 17:30u
Donderdag: 09:00 – 17:30u
Vrijdag: 09:00 – 17:30u
Zaterdag: 09.00 – 16.00u
Zondag: Gesloten

Onze producten & diensten